Medische voeding - CliŽnt

Medische voeding wordt geadviseerd als vervanging van of aanvulling op normale voeding. We onderscheiden 3 verschillende soorten medische voeding:

Drinkvoeding

Sondevoeding

Parenterale voeding (TPV)

Uitgebreid assortiment †

Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment van verschillende merken, soorten en smaken medische voeding. Steeds proberen we nieuwe producten en of smaken aan ons assortiment toe te voegen zodat er voor iedereen een gepast product beschikbaar is. Als enig facilitair bedrijf in Nederland leveren wij producten van Delical. Delical is van de Franse fabrikant Lactalis en besteedt vooral veel aandacht aan de smaakbeleving. Heeft u medische voeding en wilt u eens variŽren met een andere smaak? Neem dan contact op met onze Customer Service want wij helpen u graag verder!

Persoonlijke service†

Ons customer service team, bestaande uit diŽtisten en voedingsprofessionals begeleidt u bij het gebruik van uw medische voeding. Nadat wij de aanvraag voor levering bij u thuis via uw diŽtist/arts hebben ontvangen neemt een customer service medewerker telefonisch contact met u op. Deze medewerker bespreekt welke voeding uw diŽtist/arts heeft voorgeschreven, de smaken die u wilt ontvangen en wanneer wij de voeding bij u kunnen afleveren. Natuurlijk staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.†

Bestellen en bezorgen†

Eurocept Homecare levert uw bestelling 6 dagen per week met PostNL bij u thuis. Als u op werkdagen voor 17:00 bestelt dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Meestal heeft u de bestelling dan de volgende dag al in huis. Wij kiezen voor PostNL vanwege het grote netwerk dat zij hebben en omdat het een betrouwbare partner is. Meer informatie over de bezorging van pakketten vindt u op de website van PostNL. Wij rekenen geen verzendkosten en bestellen kunt u eenvoudig zelf doen via telefoon of per e-mail. †

Vergoeding

Medische voeding komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar in aanmerking. Eurocept Homecare heeft contracten met alle zorgverzekeraars en regelt voor u de administratieve afwikkeling met uw zorgverzekeraar. In de meeste gevallen worden de kosten van de drinkvoeding door uw zorgverzekeraar vergoed. Indien een product niet door uw zorgverzekeraar wordt vergoed, zullen wij u hierover vooraf informeren. Wanneer er nog een (gedeeltelijk) eigen risico openstaat zal de zorgverzekeraar dit eerst met u verrekenen.

Note:
uw zorgverzekeraar kan de naam Medizorg BV hanteren in plaats van Eurocept Homecare. Dit heeft te maken met het samengaan van beide bedrijven en nog lopende contracten.

CliŽnt | Professional

Portals

Inschrijven nieuwsbrief

Contact en bereikbaarheid

U kunt tussen 08.30 en 17.00 telefonisch contact opnemen met onze afdeling Customer Service:

Drinkvoeding: 030 - 669 12 40

Sondevoeding: 030 - 669 21 12

Spoedvragen buiten kantooruren: 035 - 528 83 75

Email: medischevoeding@eurocept.nl

Fax: 030 - 280 54 24

Deze pagina is het laatst gewijzigd op 2016-08-09.