Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Medicijnbereiding

Medicijnbereiding op maat

Sommige patiënten kunnen niet behandeld worden met medicijnen die apotheken kant-en-klaar beschikbaar hebben. Dan is het nodig om medicijnen speciaal te bereiden. De divisie medicijnbereiding maakt dit mogelijk.

infuuspompen-en-materiaal

Medicijnbereiding voor elke behandeling

Eurocept Homecare streeft ernaar alle benodigdheden voor ziekenhuisverplaatste zorg aan te bieden onder één dak. Daartoe behoort ook de levering van specialistische medicijnen die voor de individuele patiënt bereid moeten worden. Hierdoor kunnen we voor bijna ieder ziektebeeld geschikte medicatie verzorgen.

Een medicijnbereiding is net zoals alle andere zorgdiensten eenvoudig aan te vragen via PlazaConnect. Dat is handig als ook andere zorgdiensten nodig zijn, zoals verpleegkundige zorg of de levering van technische hulpmiddelen. Alle bereidingen voldoen tevens aan de ziekenhuisnorm GMP-Z, waardoor patiënt en zorgverlener verzekerd zijn van veilige medicatie.

Informeer bij uw arts

De aanvraag voor een thuisbehandeling van Eurocept Homecare verloopt altijd via de arts. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u uw zorg graag thuis wil ontvangen.

Met zorginformatieplatform PlazaConnect monitort u ziekenhuisverplaatste zorg

U houdt de touwtjes
in handen, onze
slimme techniek
knoopt ze aan elkaar.

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatieplatform van Eurocept Homecare. Via PlazaConnect regelt u als voorschrijver alles wat nodig is om een optimale thuisbehandeling voor uw patiënt te verzorgen. U vraagt de zorg aan, wij voeren de zorg uit en ondertussen blijft u de regie houden over de behandeling.

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met het team ziekenhuisverplaatste zorg
eurocept_office_12_2023