Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Terug naar overzicht

Antibiotica infuus thuis

Net als in het ziekenhuis kan Eurocept Homecare bij patiënten thuis antibiotica toedienen via een infuus. Wij leveren de benodigde medicatie, technische hulpmiddelen en verpleegkundige zorg voor een optimale thuisbehandeling.

eurocept_behandelingen_06_2023

Naar huis met antibiotica via een infuus

Eurocept Homecare zorgt ervoor dat de patiënt alles in huis heeft voor infuustherapie. Sanatheek bereidt en levert het antibioticum volgens het recept van de zorgverlener en we leveren de benodigde technische apparatuur en andere toebehoren. Vervolgens komt een gespecialiseerde verpleegkundige langs om het infuus aan te sluiten en de toediening te controleren.

De infuuspomp voor de toediening van het antibioticum krijgt de patiënt in bruikleen. Vaak is dit een mobiel exemplaar dat in een speciale tas geplaatst kan worden voor optimale bewegingsvrijheid. In veel gevallen worden infuuspomp, medicatie en andere toebehoren vergoed door de zorgverzekeraar.

Brochure voor kinderen

Brochure voor volwassenen

  • Voordelen van deze thuisbehandeling:

  • Infuustherapie veilig uitgevoerd door gespecialiseerde verpleegkundige
  • Meer bewegingsvrijheid voor patiënt door gebruik mobiele infuuspomp
  • Eurocept Homecare declareert de geleverde zorg direct bij de juiste partij

Informeer bij uw arts

De aanvraag voor een thuisbehandeling van Eurocept Homecare verloopt altijd via de arts. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u uw zorg graag thuis wil ontvangen.

Voor uitstekende, efficiënte en volledig ontzorgde intraveneuze therapie thuis, ben je bij Eurocept Homecare aan het goede adres!

Physician Assistant

Kliniek ViaSana

Deze behandeling aanvragen voor uw patiënt?

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatiesysteem van Eurocept. PlazaConnect regelt alles wat er nodig is om uw patiënt thuis te behandelen onder uw supervisie. Thuiszorg, medicatie en apparatuur wordt automatisch geregeld wanneer u deze behandeling online voorschrijft. Via een digitaal dossier kunt u uw patiënt blijven volgen.

cta-behandeling

Behandelingen met antibiotica via een infuus

Eurocept Homecare behandelt verschillende ziekten met antibiotica via een infuus. Lees hiernaast meer over de behandeling van deze aandoeningen.

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met het team ziekenhuisverplaatste zorg
eurocept_office_12_2023