Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Terug naar overzicht

Bestralingsschade

Bestralingsschade na een kankerbehandeling gaat meestal binnen 3 maanden over. Als dit niet het geval is, is sprake van late bestralingsschade en is een behandeling met hyperbare zuurstoftherapie bij Eurocept Clinics vaak raadzaam.

marjonzijlstrafotografie-0022

Expertise in late bestralingsschade

Late bestralingsschade ontstaat doordat naast de tumor ook gezond weefsel tijdens de kankerbehandeling is beschadigd. Afhankelijk van het soort kanker waar de patiënt mee te maken heeft, kan dit verschillende klachten geven die een blijvende vorm aannemen. 

Hyperbare zuurstoftherapie kan deze klachten verminderen. Met deze behandeling in onze kliniek zorgen we ervoor dat er meer zuurstof naar het beschadigde weefsel gaat, waardoor dit beter kan genezen. Bij Eurocept Clinics behandelen we bestralingsschade van de borst, darmen, hoofd-hals gebied, vrouwelijke geslachtsorganen en de blaas.

Direct verwijzen

  • Voordelen van deze behandeling

  • Behandeling bij zeer gespecialiseerde kliniek
  • Mogelijkheid om deze behandeling te combineren met andere therapieën
  • Zorgverlener behoudt controle over de behandeling

Informeer bij uw verwijzer

De aanvraag voor een behandeling bij Eurocept Clinics verloopt altijd via een verwijzer. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u geïnteresseerd bent in deze zorg.

Altijd inzicht in uw behandelingen

Bent u patiënt en bent u gestart met een behandeling bij Eurocept Clinics? Via Mijn Portaal heeft u inzicht in de status van uw behandeling en gegevens.

illustratie_eurocept-_plaza

Producten en diensten van Eurocept Homecare

Bij Eurocept Homecare regelen we de zorg van a tot z en volledig onder één dak. We leveren bijvoorbeeld niet alleen medische technologie, maar ook de bijbehorende verpleegkundige zorg en medicatie. Dat is wel zo efficiënt. Bekijk hieronder hoe we met onze producten en diensten een stap verder gaan in zorg dichtbij.

Beschikbaarheid behandeling

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met ons servicebureau
eurocept_office_08_2023