Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Terug naar overzicht

Complexe wonden

Indien een wond moeilijk geneest is sprake van een complexe wond. In de gespecialiseerde klinieken van Eurocept Clinics bieden we diverse behandelingen aan om deze wonden toch te laten helen.

Wondzorgaanbeenpatient_bewerkt

Expertise in complexe wonden

Eurocept levert zorg het liefst thuis bij de patiënt, maar soms is dat niet mogelijk doordat een behandeling zeer complex is of grote medische apparatuur vereist. Dit is ook het geval bij complexe wonden. Dan bieden we het best mogelijke alternatief: zorg in een gespecialiseerde kliniek waar mensen zich door een persoonlijke aanpak op hun gemak voelen, net als thuis.

Het maakt niet uit of de complexe wond het gevolg is van een diabetisch voet, een huidinfectie, decubitus of een andere aandoening. Eurocept Clinics heeft alle expertise in huis voor een behandelplan op maat. 

Direct verwijzen

  • Voordelen van deze behandeling

  • 79% van de wonden geneest
  • Behandeling bij zeer gespecialiseerde kliniek
  • Zorgverlener behoudt controle over de behandeling

Informeer bij uw verwijzer

De aanvraag voor een behandeling bij Eurocept Clinics verloopt altijd via een verwijzer. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u geïnteresseerd bent in deze zorg.

Altijd inzicht in uw behandelingen

Bent u patiënt en bent u gestart met een behandeling bij Eurocept Clinics? Via Mijn Portaal heeft u inzicht in de status van uw behandeling en gegevens.

illustratie_eurocept-_plaza

Producten en diensten van Eurocept Homecare

Bij Eurocept Homecare regelen we de zorg van a tot z en volledig onder één dak. We leveren bijvoorbeeld niet alleen medische technologie, maar ook de bijbehorende verpleegkundige zorg en medicatie. Dat is wel zo efficiënt. Bekijk hieronder hoe we met onze producten en diensten een stap verder gaan in zorg dichtbij.

Beschikbaarheid behandeling

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met ons servicebureau
eurocept_office_08_2023