Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Terug naar overzicht

De behandeling van afweerstoornissen thuis

Afweerstoornissen zoals CVID en XLA worden meestal behandeld met immunoglobulinen toegediend via een infuus. Eurocept Homecare biedt deze specialistische ziekenhuiszorg gewoon aan als thuisbehandeling. Dat is vaak prettiger voor de patiënt.

eurocept_behandelingen_19_2023_bewerkt

Behandeling met immunoglobulinen gewoon thuis

Afhankelijk van het ziektebeeld en de patiënt is het goed mogelijk om afweerstoornissen thuis te behandelen. Het maakt daarbij niet uit of de patiënt de immunoglobulinen intraveneus, subcutaan of gefaciliteerd subcutaan krijgt toegediend. Het ervaren verpleegkundig team van Eurocept Homecare kan voor elke individuele patiënt zorg op maat leveren.

Bij de ene patiënt dient de verpleegkundige de medicatie elke keer toe. Bij andere patiënten is het soms mogelijk om, na instructie, zelfstandig subcutaan toe te dienen. Eurocept Homecare levert in alle gevallen de pomp en de toedieningsmaterialen bij de patiënt thuis.

De zorgverlener in het ziekenhuis schrijft de behandeling voor, waarna een vaste verpleegkundige de behandeling bij de patiënt thuis verzorgt. Deze aanpak betekent voor veel patiënten meer gemak en de vrijheid om het dagelijks leven op hun eigen manier in te richten.

  • Voordelen van deze thuisbehandeling:

  • Kwalitatieve thuiszorg op maat door 20 jaar verpleegkundige ervaring
  • Gemak en vrijheid door zorg in de vertrouwde thuisomgeving
  • Patiënt heeft meer tijd en energie voor het dagelijks leven
  • Gezamenlijke zorg door nauwe afstemming tussen verpleegkundige en behandelteam in het ziekenhuis

Informeer bij uw arts

De aanvraag voor een thuisbehandeling van Eurocept Homecare verloopt altijd via de arts. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u uw zorg graag thuis wil ontvangen.

Deze behandeling aanvragen voor uw patiënt?

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatiesysteem van Eurocept. PlazaConnect regelt alles wat er nodig is om uw patiënt thuis te behandelen onder uw supervisie. Thuiszorg, medicatie en apparatuur wordt automatisch geregeld wanneer u deze behandeling online voorschrijft. Via een digitaal dossier kunt u uw patiënt blijven volgen.

cta-behandeling

Notice: Undefined index: page-name in /home/customer/www/eurocept-homecare.nl/public_html/inc/page/footer.php on line 75

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met