Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Terug naar overzicht

De behandeling van dermatologische aandoeningen thuis

Eurocept Homecare verzorgt voor patiënten met psoriasis, vitiligo en constitutioneel eczeem lichttherapie in de thuissituatie. Wij leveren de apparatuur en de verpleegkundige zorg om patiënt en zorgverlener zo veel mogelijk te ontzorgen.

Staand-lichtcabine-Medizorg-727x1024

Meer gemak door thuisbehandeling

Bij dermatologische aandoeningen zoals psoriasis, vitiligo en constitutioneel eczeem levert Eurocept Homecare de apparatuur voor lichttherapie en de verpleegkundige komt langs om een instructie te geven. Daarna kan de patiënt zelfstandig met de behandeling aan de slag. Wel blijven de verpleegkundige en de zorgverlener de patiënt monitoren door middel van herhaalde contactmomenten.

Door deze ziekenhuisverplaatste zorg heeft de patiënt meer vrijheid in het dagelijks leven. Waar de patiënt eerst meerdere malen per week naar het ziekenhuis moest voor lichttherapie, blijft de patiënt nu gewoon thuis. Dit levert de patiënt een grote tijdsbesparing op en de ruimte om werk, hobby's en sociale activiteiten naar eigen voorkeur in te delen.

Ook de zorgverlener ondervindt voordelen van de thuisbehandeling. Eurocept Homecare voert de volledige behandeling uit, terwijl de zorgverlener de controle over de voortgang behoudt. Naast lichttherapie bieden we bovendien infuus- en injectietherapie en behandelingen met zwachtelen. Er is veel mogelijk om dermatologische aandoeningen thuis te behandelen.

  • Voordelen van deze thuisbehandeling:

  • Zorg op maat in overleg met de patiënt en het behandelteam 
  • Patiënt ervaart gemak, flexibiliteit en zelfstandigheid in het dagelijks leven
  • Zorgverlener behoudt te allen tijde controle over de behandeling

Informeer bij uw arts

De aanvraag voor een thuisbehandeling van Eurocept Homecare verloopt altijd via de arts. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u uw zorg graag thuis wil ontvangen.

Deze behandeling aanvragen voor uw patiënt?

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatiesysteem van Eurocept. PlazaConnect regelt alles wat er nodig is om uw patiënt thuis te behandelen onder uw supervisie. Thuiszorg, medicatie en apparatuur wordt automatisch geregeld wanneer u deze behandeling online voorschrijft. Via een digitaal dossier kunt u uw patiënt blijven volgen.

cta-behandeling

Notice: Undefined index: page-name in /home/customer/www/eurocept-homecare.nl/public_html/inc/page/footer.php on line 75

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met