Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Terug naar overzicht

De behandeling van MS thuis

Eurocept Homecare levert medicatie, medische hulpmiddelen en verpleegkundige zorg om MS-patiënten thuis te ondersteunen en te behandelen. We bieden een zorgdienst op maat, afhankelijk van de voorgeschreven medicatie en de wensen van de patiënt.

eurocept_behandelingen_26_2023_bewerkt

Thuisbehandeling op maat

De voorgeschreven medicatie is leidend bij de thuisbehandeling van MS. Bij tabletten of capsules bieden we coaching, bij een subcutane toediening verzorgen wij de toediening of geven we een instructie. Bij intraveneuze medicatie dient de verpleegkundige toe.

Door de thuisbehandeling heeft de patiënt veel meer vrijheid om het dagelijks leven zelf in te richten. Waar de patiënt eerst om de zoveel dagen, weken of maanden naar het ziekenhuis moest, kan de patiënt nu gewoon thuis blijven. In veel gevallen verlicht dat de fysieke en mentale belasting gedurende de behandeling.

Tegelijkertijd profiteert de zorgverlener van de voordelen van de thuisbehandeling. Eurocept Homecare faciliteert de uitvoering van de volledige behandeling onder één dak, waarbij de zorgverlener altijd de controle over de voortgang behoudt. Zo ontzorgen we én houden we de regie van de eerstelijns- of tweedelijnszorg intact.

  • Voordelen van deze thuisbehandeling:

  • Zorg op maat afhankelijk van medicatie, ziektebeeld en patiënt
  • Patiënt ervaart meer vrijheid en zelfstandigheid in het dagelijks leven
  • Zorgverlener behoudt te allen tijde controle over de behandeling

Informeer bij uw arts

De aanvraag voor een thuisbehandeling van Eurocept Homecare verloopt altijd via de arts. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u uw zorg graag thuis wil ontvangen.

Deze behandeling aanvragen voor uw patiënt?

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatiesysteem van Eurocept. PlazaConnect regelt alles wat er nodig is om uw patiënt thuis te behandelen onder uw supervisie. Thuiszorg, medicatie en apparatuur wordt automatisch geregeld wanneer u deze behandeling online voorschrijft. Via een digitaal dossier kunt u uw patiënt blijven volgen.

cta-behandeling

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met Denise, zorgmanager immunologie & neurologie
denise