Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Terug naar overzicht

Diabetische voetwond

Patiënten met een diabetische voetwond hebben uitgebreide medische begeleiding nodig. Bij Eurocept Clinics hebben we alle expertise in huis om deze complexe wond te laten genezen.

marjonzijlstrafotografie-0032

Alle expertise onder één dak

Mensen die al jaren diabetes (suikerziekte) hebben, kunnen op den duur last krijgen van schade aan het lichaam doordat hun bloedsuikerwaarden constant verhoogd zijn. Eén van de meest voorkomende en vervelendste complicaties is dat wonden slecht of niet genezen. Deze wonden zitten meestal aan de voeten en de onderbenen.

Bij Eurocept Clinics bieden we verschillende behandelingen aan om een diabetische voet te genezen. 

Direct verwijzen

  • Voordelen van deze kliniekbehandeling:

  • Alle benodigde expertises onder één dak
  • Behandeling bij zeer gespecialiseerde kliniek
  • Zorgverlener behoudt controle over de behandeling

Informeer bij uw verwijzer

De aanvraag voor een behandeling bij Eurocept Clinics verloopt altijd via een verwijzer. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u geïnteresseerd bent in deze zorg.

Altijd inzicht in uw behandelingen

Bent u patiënt en bent u gestart met een behandeling bij Eurocept Clinics? Via Mijn Portaal heeft u inzicht in de status van uw behandeling en gegevens.

illustratie_eurocept-_plaza

Producten en diensten van Eurocept Homecare

Bij Eurocept Homecare regelen we de zorg van a tot z en volledig onder één dak. We leveren bijvoorbeeld niet alleen medische technologie, maar ook de bijbehorende verpleegkundige zorg en medicatie. Dat is wel zo efficiënt. Bekijk hieronder hoe we met onze producten en diensten een stap verder gaan in zorg dichtbij.

Beschikbaarheid behandeling

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met ons servicebureau
eurocept_office_08_2023