Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Terug naar overzicht

Drink- en dieetvoeding

Eurocept Homecare heeft een zeer uitgebreid assortiment drink- en dieetvoeding, waardoor we iedere patiënt een geschikt product kunnen aanbieden. We zijn exclusief leverancier van Delical.

Delical

Drink- en dieetvoeding aanvragen en gebruiken

De zorgverlener vraagt drink- en dieetvoeding aan via PlazaConnect, het zorginformatieplatform van Eurocept Homecare. Na aanvraag leveren we de voeding bij de patiënt thuis en we regelen eventueel een verpleegkundige voor ondersteuning tijdens de behandeling.

Doorgaans kan de patiënt zelfstandig drink- en dieetvoeding gebruiken, uiteraard op basis van het dieet dat de zorgverlener heeft voorgeschreven. Maandelijks neemt Eurocept Homecare contact op om de nieuwe bestelling aan te nemen, maar de patiënt kan ook zelf voeding aanvragen. Indien de patiënt vóór 17:00 uur bestelt, wordt de voeding meestal de volgende dag bezorgd.

  • Voordelen van drink- en dieetvoeding van Eurocept Homecare:

  • Zorgverlener behoudt te allen tijde de controle over de behandeling
  • Patiënt heeft meer vrijheid en zelfstandigheid in het dagelijks leven
  • Groot assortiment, waaronder exclusief Delical

Informeer bij uw arts

De aanvraag voor een thuisbehandeling van Eurocept Homecare verloopt altijd via de arts. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u uw zorg graag thuis wil ontvangen.

Deze behandeling aanvragen voor uw patiënt?

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatiesysteem van Eurocept. PlazaConnect regelt alles wat er nodig is om uw patiënt thuis te behandelen onder uw supervisie. Thuiszorg, medicatie en apparatuur wordt automatisch geregeld wanneer u deze behandeling online voorschrijft. Via een digitaal dossier kunt u uw patiënt blijven volgen.

cta-behandeling

Soorten drink- en dieetvoeding

Bij veel dieetbehandelingen gebruikt Eurocept Homecare de producten van Delical. Lees hiernaast meer over de drink- en dieetvoeding van deze merken.

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met Nathalie, zorgsectormanager medische voeding
nathalie