Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Terug naar overzicht

Gebruik Micrel-pomp thuis

Eurocept Homecare is exclusief leverancier van infuuspompen van Micrel. Deze handzame pompen zijn geschikt voor intraveneuze, intra-arteriële, subcutane, epidurale en intraperitoneale toedieningen bij de patiënt thuis.

eurocept_behandelingen_07_2023

Aanvraag en gebruik Micrel-pomp

Na aanvraag van de voorschrijver wordt de Micrel-pomp zeer snel geleverd bij de patiënt thuis, op adressen in Nederland meestal al binnen 4 uur. Vervolgens komt een verpleegkundige langs om de pomp te bedienen of een instructie te geven voor zelfstandig gebruik. De pomp is klein en gebruiksvriendelijk, waardoor de patiënt minder ongemak van de behandeling ondervindt.

Dankzij het draadloze systeem Micrelcare heeft de verpleegkundige via internet direct toegang tot de gegevens van de pomp. De voortgang van de infuusbehandeling kan dus op afstand worden bewaakt. Dit systeem kan zelfs SMS-waarschuwingsberichten sturen naar de verpleegkundige, zodat de behandeling direct gewijzigd kan worden indien nodig.

  • Voordelen gebruik Micrel-pomp via Eurocept Homecare:

  • Infuuspomp, materialen, medicatie en verpleegkundige zorg in één keer geregeld
  • Patiënt heeft meer vrijheid en zelfstandigheid in het dagelijks leven
  • Bewaking pomp op afstand mogelijk dankzij Micrelcare

Onze ketenpartners die infuuspompen van Eurocept Homecare inzetten bij hun patiënten kunnen gebruik maken van het bijgevoegde InfuusCare formulier.

InfuusCare formulier

Informeer bij uw arts

De aanvraag voor een thuisbehandeling van Eurocept Homecare verloopt altijd via de arts. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u uw zorg graag thuis wil ontvangen.

Deze behandeling aanvragen voor uw patiënt?

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatiesysteem van Eurocept. PlazaConnect regelt alles wat er nodig is om uw patiënt thuis te behandelen onder uw supervisie. Thuiszorg, medicatie en apparatuur wordt automatisch geregeld wanneer u deze behandeling online voorschrijft. Via een digitaal dossier kunt u uw patiënt blijven volgen.

cta-behandeling

Behandelingen met Micrel-pomp

Eurocept Homecare zet de infuuspompen van Micrel onder andere in voor de thuisbehandeling van cardiologische, neurologische en oncologische ziekten. Lees hiernaast meer over de behandeling van deze aandoeningen.

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met Carolien, zorgmanager metabole ziekten
carolien-bakker