Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Terug naar overzicht

Infuustherapie thuis

Met infuustherapie wordt medicatie toegediend voor bijvoorbeeld pijnstilling, parenterale voeding, antibiotica, chemotherapie en palliatieve doeleinden. Een verpleegkundige brengt het infuus in en helpt met de toediening.

eurocept_behandelingen_17_2023

Infuustherapie thuis aanvragen en gebruiken

Een behandeling met een infuus wordt door een voorschrijver aangevraagd via PlazaConnect, het zorginformatiesysteem van Eurocept Homecare. Na aanvraag regelen wij de levering van de medicatie, de infuuspomp en de verpleegkundige zorg bij de patiënt thuis. In ons assortiment zijn verschillende merken en typen pompen beschikbaar, waaronder Micrel en Accufuser.

Bij de ene patiënt dient de verpleegkundige de medicatie elke keer toe. Bij andere patiënten is het soms mogelijk om, na instructie, zelfstandig subcutaan toe te dienen. Eurocept Homecare levert in alle gevallen de pomp en de toedieningsmaterialen om het leven van de patiënt thuis verder te vergemakkelijken.

  • Voordelen van infuustherapie van Eurocept Homecare:

  • Infuuspomp, materialen, medicatie en verpleegkundige zorg in één keer geregeld
  • Patiënt heeft meer vrijheid en zelfstandigheid in het dagelijks leven
  • Exclusief leverancier van Micrel en Accufuser

Onze ketenpartners die infuuspompen van Eurocept Homecare inzetten bij hun patiënten kunnen gebruik maken van het bijgevoegde InfuusCare formulier.

Informeer bij uw arts

De aanvraag voor een thuisbehandeling van Eurocept Homecare verloopt altijd via de arts. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u uw zorg graag thuis wil ontvangen.

Voor uitstekende, efficiënte en volledig ontzorgde intraveneuze therapie thuis, ben je bij Eurocept Homecare aan het goede adres!

Physician Assistant

Kliniek ViaSana

Deze behandeling aanvragen voor uw patiënt?

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatiesysteem van Eurocept. PlazaConnect regelt alles wat er nodig is om uw patiënt thuis te behandelen onder uw supervisie. Thuiszorg, medicatie en apparatuur wordt automatisch geregeld wanneer u deze behandeling online voorschrijft. Via een digitaal dossier kunt u uw patiënt blijven volgen.

cta-behandeling