Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Terug naar overzicht

Injectietherapie thuis

Met injectietherapie wordt medicatie toegediend voor diverse aandoeningen. Een verpleegkundige komt thuis langs om de toediening te verzorgen of traint de patiënt voor zelftoediening.

eurocept_behandelingen_24_2023

Injecties aanvragen en gebruiken

Eurocept Homecare kan injectietherapie thuis verzorgen voor bijvoorbeeld prostaatkanker, borstkanker, hypercholesterolemie, hiv-infecties, MS, NET-tumoren en andere aandoeningen. De subcutane of intramusculaire injectietherapie wordt aangevraagd door een voorschrijver via PlazaConnect, het zorginformatiesysteem van Eurocept Homecare.

Na aanvraag verzorgen wij de levering van de benodigde medicatie bij de patiënt thuis en een verpleegkundige komt langs voor de toediening. Bij de ene patiënt dient de verpleegkundige de medicatie elke keer toe. Bij andere patiënten is het soms mogelijk om, na instructie, zelfstandig toe te dienen. Zo bieden we injectietherapie op maat.

  • Voordelen van injectietherapie thuis:

  • Medicatie en verpleegkundige zorg in één keer geregeld
  • Patiënt heeft meer vrijheid en zelfstandigheid in het dagelijks leven
  • Eenvoudig aanvragen en monitoren therapie via PlazaConnect

Informeer bij uw arts

De aanvraag voor een thuisbehandeling van Eurocept Homecare verloopt altijd via de arts. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u uw zorg graag thuis wil ontvangen.

Deze behandeling aanvragen voor uw patiënt?

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatiesysteem van Eurocept. PlazaConnect regelt alles wat er nodig is om uw patiënt thuis te behandelen onder uw supervisie. Thuiszorg, medicatie en apparatuur wordt automatisch geregeld wanneer u deze behandeling online voorschrijft. Via een digitaal dossier kunt u uw patiënt blijven volgen.

cta-behandeling

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met het team ziekenhuisverplaatste zorg
eurocept_office_12_2023