Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Terug naar overzicht

Lichttherapie thuis

Eurocept Homecare levert lichtcabines, deelbelichters, kantelbare panelen en psorakammen voor lichttherapie bij de patiënt thuis. Ook verzorgen wij een verpleegkundige instructie voor veilig zelfstandig gebruik.

Licht-therapie-683x1024

Comfortabel en veilig thuis belichten

Voor diverse dermatologische aandoeningen zoals psoriasis, vitiligo en constitutioneel eczeem kunnen zorgverleners lichttherapie aanvragen. Eurocept Homecare levert, installeert en test de belichtingsapparatuur meestal binnen 1 week bij de patiënt thuis. Onze verpleegkundige begeleidt de patiënt en neemt regelmatig contact op om de voortgang te bespreken.

Eurocept Homecare levert de volgende belichtingsapparaten:
Lichtpaneel: voor de behandeling van het hele lichaam
Kantelbaar paneel: voor patiënten die slecht ter been zijn
Deelbelichter: voor de behandeling van specifieke lichaamsdelen
Psorakam: voor de behandeling van de hoofdhuid en kleine plekken op het lichaam

Lichttherapie thuis is ideaal als patiënten snel moeten starten, slecht ter been zijn, fulltime werken of op wat grotere afstand van het ziekenhuis of de kliniek wonen. Patiënten kunnen dankzij thuisbelichting een zo normaal mogelijk leven leiden, terwijl de zorgverlener op afstand de behandeling volgt via PlazaConnect.

  • Voordelen van deze thuisbehandeling:

  • Patiënt start binnen 1 week na snelle, gemakkelijke aanvraag
  • Expertise en kwaliteit door ruim 25 jaar verpleegkundige ervaring
  • Comfort voor de patiënt door efficiënt en makkelijk thuis belichten

LET OP: levering van lichtpanelen duurt momenteel iets langer dan normaal

Informeer bij uw arts

De aanvraag voor een thuisbehandeling van Eurocept Homecare verloopt altijd via de arts. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u uw zorg graag thuis wil ontvangen.

Deze behandeling aanvragen voor uw patiënt?

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatiesysteem van Eurocept. PlazaConnect regelt alles wat er nodig is om uw patiënt thuis te behandelen onder uw supervisie. Thuiszorg, medicatie en apparatuur wordt automatisch geregeld wanneer u deze behandeling online voorschrijft. Via een digitaal dossier kunt u uw patiënt blijven volgen.

cta-behandeling

Behandeling dermatologische aandoeningen

Eurocept Homecare zet lichttherapie in voor de behandeling van dermatologische aandoeningen zoals psoriasis, vitiligo en constitutioneel eczeem. Lees hiernaast meer over de behandeling van deze aandoeningen.


Notice: Undefined index: page-name in /home/customer/www/eurocept-homecare.nl/public_html/inc/page/footer.php on line 75

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met