Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Terug naar overzicht

Medische voeding

Eurocept Homecare levert drinkvoeding, zuigelingenvoeding, sondevoeding en parenterale voeding (TPV). De verpleegkundige helpt de patiënt met de toediening of geeft een instructie voor zelfstandig gebruik.

eurocept_behandelingen_29_2023

Medische voeding aanvragen en gebruiken

Artsen, diëtisten of andere voorschrijvers vragen medische voeding eenvoudig aan via PlazaConnect, het zorginformatieplatform van Eurocept Homecare. Na aanvraag zorgen wij ervoor dat de juiste voeding wordt geleverd bij de patiënt thuis en we regelen eventuele benodigde technische hulpmiddelen en verpleegkundige zorg. Ondertussen blijft de zorgverlener controle behouden over de behandeling

Zodra het traject bij de patiënt thuis is opgestart, nemen we maandelijks contact op met de patiënt om de bestelling aan te nemen. De patiënt kan echter ook zelf een bestelling plaatsen. Als de patiënt vóór 17:00 uur bestelt, wordt de voeding meestal de volgende dag bezorgd. Zo zorgen we ervoor dat de patiënt nooit zonder essentiële voeding komt te zitten.

  • Voordelen van medische voeding van Eurocept Homecare:

  • Zorgverlener behoudt te allen tijde de controle over de behandeling
  • Patiënt heeft meer vrijheid en zelfstandigheid in het dagelijks leven
  • Groot assortiment, waaronder exclusief Delical en Cambrooke

Medische voeding bestellen via de webshop

Het bestellen van medische voeding kan vanaf nu veel gemakkelijker en sneller via onze webshop! Als klant van Eurocept kunt u direct inloggen op de webshop. Download de flyer voor meer informatie

Naar de webshop  

Deze behandeling aanvragen voor uw patiënt?

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatiesysteem van Eurocept. PlazaConnect regelt alles wat er nodig is om uw patiënt thuis te behandelen onder uw supervisie. Thuiszorg, medicatie en apparatuur wordt automatisch geregeld wanneer u deze behandeling online voorschrijft. Via een digitaal dossier kunt u uw patiënt blijven volgen.

cta-behandeling

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met Customer Service medische voeding
eurocept_office_08_2023