Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Terug naar overzicht

Medische voeding

Eurocept Homecare levert drink- en dieetpreparaten, zuigelingenvoeding, sondevoeding en parenterale voeding (TPV). De verpleegkundige helpt de patiënt met de toediening of geeft een instructie voor zelfstandig gebruik.

eurocept_behandelingen_29_2023

Medische voeding aanvragen en gebruiken

Artsen, diëtisten of andere voorschrijvers vragen medische voeding eenvoudig aan via PlazaConnect, het zorginformatieplatform van Eurocept Homecare. Na aanvraag zorgen wij ervoor dat de juiste voeding wordt geleverd bij de patiënt thuis en we regelen eventuele benodigde technische hulpmiddelen en verpleegkundige zorg. Ondertussen blijft de zorgverlener controle behouden over de behandeling

Zodra het traject bij de patiënt thuis is opgestart, nemen we maandelijks contact op met de patiënt om de bestelling aan te nemen. De patiënt kan echter ook zelf een bestelling plaatsen. Als de patiënt vóór 17:00 uur bestelt, wordt de voeding meestal de volgende dag bezorgd. Zo zorgen we ervoor dat de patiënt nooit zonder essentiële voeding komt te zitten.

  • Voordelen van medische voeding van Eurocept Homecare:

  • Zorgverlener behoudt te allen tijde de controle over de behandeling
  • Patiënt heeft meer vrijheid en zelfstandigheid in het dagelijks leven
  • Groot assortiment, waaronder exclusief Delical en Cambrooke

Informeer bij uw arts

De aanvraag voor een thuisbehandeling van Eurocept Homecare verloopt altijd via de arts. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u uw zorg graag thuis wil ontvangen.

Deze behandeling aanvragen voor uw patiënt?

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatiesysteem van Eurocept. PlazaConnect regelt alles wat er nodig is om uw patiënt thuis te behandelen onder uw supervisie. Thuiszorg, medicatie en apparatuur wordt automatisch geregeld wanneer u deze behandeling online voorschrijft. Via een digitaal dossier kunt u uw patiënt blijven volgen.

cta-behandeling

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met Nathalie, zorgsectormanager medische voeding
nathalie