Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Terug naar overzicht

Negatieve-druktherapie

Negatieve-druktherapie is bewezen effectief bij de behandeling van diverse wonden. In onze gespecialiseerde kliniek bieden wij deze therapie aan met een behandelplan op maat.

wondzorgwondafdekken

Negatieve-druktherapie voor diverse wonden

Bij negatieve-druktherapie creëren we een vacuüm door een pomp en een wondbedekker op de wond te plaatsen. De wondbedekker zorgt voor een negatieve druk, waardoor vocht uit de wond wordt onttrokken. Dit stimuleert de doorbloeding en de aangroei van nieuw weefsel, waardoor de wond minder diep wordt en geneest.

Een behandeling bij Eurocept Clinics wordt aangevraagd door de zorgverlener. Negatieve-druktherapie is bedoeld om 24 uur per dag actief te zijn. De duur van de algehele behandeling hangt af van de conditie van de patiënt, het type wond en de grootte van de wond. De behandelaar beslist wanneer de behandeling aangepast of gestopt dient te worden. Het is mogelijk om deze behandeling te combineren met compressietherapie. 

Direct verwijzen

  • Voordelen van deze behandeling:

  • Behandeling bij zeer gespecialiseerde kliniek
  • Mogelijkheid om deze behandeling te combineren met andere therapieën
  • Zorgverlener behoudt controle over de behandeling

Informeer bij uw verwijzer

De aanvraag voor een behandeling bij Eurocept Clinics verloopt altijd via een verwijzer. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u geïnteresseerd bent in deze zorg.

Altijd inzicht in uw behandelingen

Bent u patiënt en bent u gestart met een behandeling bij Eurocept Clinics? Via Mijn Portaal heeft u inzicht in de status van uw behandeling en gegevens.

illustratie_eurocept-_plaza

Producten en diensten van Eurocept Homecare

Bij Eurocept Homecare regelen we de zorg van a tot z en volledig onder één dak. We leveren bijvoorbeeld niet alleen medische technologie, maar ook de bijbehorende verpleegkundige zorg en medicatie. Dat is wel zo efficiënt. Bekijk hieronder hoe we met onze producten en diensten een stap verder gaan in zorg dichtbij.

Beschikbaarheid van deze behandeling

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met ons servicebureau
eurocept_office_08_2023