Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Offloading is een behandeltechniek voor huidproblemen en wonden als gevolg van een diabetische voet. Patiënten ontvangen deze zorg in onze gespecialiseerde focuskliniek.

MarjonZijlstraFotografie-0020_bewerkt

Drukverlaging bij diabetische voet

Problemen met een diabetische voet ontstaan door een verhoogde druk op de voeten. Met offloading kunnen we deze druk wegnemen en wonden of huidproblemen verhelpen. De behandeling begint met het weghalen van overmatig eelt en een grondige inspectie van de schoenen, aangezien het soort schoeisel veel zegt over de oorzaak van de problemen.

Als er sprake is van een wond, kunnen diverse maatregelen genomen worden om de druk te verlagen. Gips of een speciale schoen zijn vaak de beste oplossing, omdat de patiënt dan kan blijven lopen gedurende de genezingsperiode. Een behandeling bij Eurocept Clinics wordt aangevraagd door de zorgverlener. Welke aanpak gewenst is, verschilt per patiënt. De behandelaar zal een behandelplan op maat aanbieden. 

Direct verwijzen

  • Voordelen van deze behandeling:

  • Behandeling bij zeer gespecialiseerde kliniek
  • Behandeling geneest én voorkomt wonden
  • Zorgverlener behoudt controle over de behandeling

Informeer bij uw verwijzer

De aanvraag voor een behandeling bij Eurocept Clinics verloopt altijd via een verwijzer. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u geïnteresseerd bent in deze zorg.

Altijd inzicht in uw behandelingen

Bent u patiënt en bent u gestart met een behandeling bij Eurocept Clinics? Via Mijn Portaal heeft u inzicht in de status van uw behandeling en gegevens.

illustratie_eurocept-_plaza

Producten en diensten van Eurocept Homecare

Bij Eurocept Homecare regelen we de zorg van a tot z en volledig onder één dak. We leveren bijvoorbeeld niet alleen medische technologie, maar ook de bijbehorende verpleegkundige zorg en medicatie. Dat is wel zo efficiënt. Bekijk hieronder hoe we met onze producten en diensten een stap verder gaan in zorg dichtbij.

Beschikbaarheid van deze behandeling

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met ons servicebureau
eurocept_office_08_2023