Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Eurocept Homecare is exclusief leverancier van de dialysemachine Physidia S3. Patiënten kunnen met dit zeer compacte, gebruiksvriendelijke apparaat zelfstandig thuis dialyseren. Huisaanpassingen zijn niet nodig.

eurocept_behandelingen_13_2023

Gebruik Physidia S3 thuis

Al ruim 1100 patiënten in Europa dialyseren thuis met de Physidia S3. Ze dialyseren waar en wanneer ze willen. Door het kleine formaat van 40 x 40 centimeter en het lage gewicht van 24 kilogram kan de Physidia S3 bij elke patiënt thuis geleverd en geïnstalleerd worden. 

Als exclusief leverancier heeft Eurocept Homecare alle kennis over de Physidia S3 beschikbaar, zowel bij onze dialyseverpleegkundigen als bij onze technische dienst. We leveren het mobiele dialyseapparaat en de materialen, waarna onze verpleegkundigen de patiënt bijstaan voor een veilig gebruik.

Onze dialyseverpleegkundige traint de patiënt en eventueel de partner of mantelzorger op het apparaat totdat beiden zich er veilig en vertrouwd mee voelen. Meestal kan de patiënt na 10-15 behandelingen zelfstandig thuis dialyseren. Daarna blijft de verpleegkundige regelmatig contact opnemen om de voortgang en eventuele vragen te bespreken.

De Physida S3 werkt met lactaat- of bicarbonaat-dialysaat. Klaring van grotere moleculen geschiedt door een interne convectie: 50-60L p/w. Door de eenvoudige plug & play en de simpele bediening via een tablet is de machine zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien kunnen de verpleegkundige en de zorgverlener op afstand meekijken.

  • Voordelen gebruik Physidia S3:

  • Gebruiksvriendelijk, compact apparaat dat geen huisaanpassingen vereist
  • Patiënt bepaalt zelf behandelmomenten en heeft daardoor meer vrijheid
  • Opleiding en structurele begeleiding door onze dialyseverpleegkundige

Informeer bij uw arts

De aanvraag voor een thuisbehandeling van Eurocept Homecare verloopt altijd via de arts. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u uw zorg graag thuis wil ontvangen.

Deze behandeling aanvragen voor uw patiënt?

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatiesysteem van Eurocept. PlazaConnect regelt alles wat er nodig is om uw patiënt thuis te behandelen onder uw supervisie. Thuiszorg, medicatie en apparatuur wordt automatisch geregeld wanneer u deze behandeling online voorschrijft. Via een digitaal dossier kunt u uw patiënt blijven volgen.

cta-behandeling

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met Pascal, bu-manager medical devices
pascal