Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Eurocept Homecare is exclusief leverancier van Delical. Patiënten waarderen deze drinkvoeding door de lekkere smaak en de goede verteerbaarheid. Er is een uitgebreid assortiment.

Groot aanbod smaakvolle producten

Delical is een unieke aanvulling op het totaalassortiment dieetvoeding. Er is een groot assortiment waarin onder andere de volgende soorten voeding beschikbaar zijn:
- producten op sap- en melkbasis
- producten met vezels
- diabetesspecifieke producten
- producten in dessertvorm
- geconcentreerde producten
- lactose-arme producten

Bij interesse kunnen we proefpakketten samenstellen, zodat de patiënt nieuwe medische voeding kan uitproberen ter ondersteuning van een dieetbehandeling. We leveren deze voeding uitsluitend op voorschrift van een zorgverlener, om de veiligheid van de behandeling te garanderen.

  • Voordelen van de drink- en dieetvoeding van Delical:

  • Goede smaakbeoordeling door patiënten
  • Eiwit- en calorierijke producten
  • Vergoeding door alle zorgverzekeraars

De aanvraag voor een thuisbehandeling van Eurocept Homecare verloopt altijd via de arts. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u uw zorg graag thuis wil ontvangen.

Deze behandeling aanvragen voor uw patiënt?

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatiesysteem van Eurocept. PlazaConnect regelt alles wat er nodig is om uw patiënt thuis te behandelen onder uw supervisie. Thuiszorg, medicatie en apparatuur wordt automatisch geregeld wanneer u deze behandeling online voorschrijft. Via een digitaal dossier kunt u uw patiënt blijven volgen.

cta-behandeling

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met Customer Service medische voeding
eurocept_office_08_2023