Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Eurocept Clinics

Gespecialiseerde zorg in onze kliniek

Eurocept Clinics is een kliniek voor hyperbare zuurstoftherapie en wondzorg. Onze behandelaars zijn gespecialiseerd in het genezen van complexe wonden en het behandelen van onder andere bestralingsklachten en klachten bij diabetische wonden.

Illustratie-_hyperbare_zuurstof

Kliniekzorg met persoonlijke benadering

Wij begrijpen dat het hebben van een wond of klachten na bestraling een grote impact heeft op het leven van de patiënt. Daarom hechten we bij Eurocept Clinics veel waarde aan een persoonlijke benadering en een passende behandeling bij de zorgvraag.

Ons doel is om uw kwaliteit van leven te verbeteren door uw complexe wonden te genezen of uw klachten na bestraling te verhelpen. Dit bereiken wij door innovatieve wondbehandelingen en hyperbare zuurstoftherapie in te zetten met aantoonbare resultaten.

Direct verwijzen

Informeer bij uw verwijzer

De aanvraag voor een behandeling bij Eurocept Clinics verloopt altijd via uw verwijzer. Vervolgens zal er een intake plaatsvinden, waarna de behandeling opgestart kan worden.

Altijd inzicht in uw behandelingen

Bent u patiënt en bent u gestart met een behandeling bij Eurocept Clinics? Via Mijn Portaal heeft u inzicht in de status van uw behandeling en gegevens.

illustratie_eurocept-_plaza

Producten en diensten van Eurocept Homecare

Eurocept Homecare is een van de grootste aanbieders van thuiszorg in Nederland. Van specialistische zorg die doorgaans alleen in het ziekenhuis kan worden geboden, tot alledaagse verpleegkundige werkzaamheden; Eurocept Homecare regelt de zorg van a tot z. We leveren bijvoorbeeld niet alleen medische technologie, maar ook de bijbehorende verpleegkundige zorg en medicatie. Dat is wel zo efficiënt. Bekijk hieronder hoe we met onze producten en diensten een stap verder gaan in zorg dichtbij.

Beschikbaarheid behandeling 

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met ons servicebureau
eurocept_office_08_2023