Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Terug naar overzicht

Gebruik Accufuser-pomp thuis

Eurocept Homecare is exclusief leverancier van de infuuspompen van Accufuser. Deze draadloze pompen zijn geschikt voor de toediening van onder andere antibiotica, oncolytica en (regionale) pijnbestrijding.

6500.00

Gebruik Accufuser-pomp thuis

Accufuser is een infuuspomp voor eenmalig gebruik. Met deze pomp dienen we vloeibare medicatie toe op een nauwkeurige, vooraf vastgestelde manier met een continue inloopsnelheid. De toediening kan intraveneus, percutaan, subcutaan, intra-operatief of epiduraal plaatsvinden.

De verpleegkundige zal bij de patiënt thuis langskomen voor het koppelen en het ontkoppelen van de Accufuser-pomp. Indien gewenst geven we de patiënt een instructie over het gebruik van de pomp, zodat de patiënt de behandeling deels zelfstandig kan uitvoeren.

Download de Accufuser analysecertificaten

  • Voordelen gebruik Accufuser-pomp via Eurocept Homecare:

  • Eenvoudig te vullen en ruime keuze inloopsnelheden
  • Continue inloop, continue inloop met bolusfunctie of alleen bolusfunctie
  • Latexvrije disposables
  • Volume duidelijk afleesbaar

Informeer bij uw arts

De aanvraag voor een thuisbehandeling van Eurocept Homecare verloopt altijd via de arts. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u uw zorg graag thuis wil ontvangen.

Deze behandeling aanvragen voor uw patiënt?

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatiesysteem van Eurocept. PlazaConnect regelt alles wat er nodig is om uw patiënt thuis te behandelen onder uw supervisie. Thuiszorg, medicatie en apparatuur wordt automatisch geregeld wanneer u deze behandeling online voorschrijft. Via een digitaal dossier kunt u uw patiënt blijven volgen.

cta-behandeling

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met Carolien, zorgmanager metabole ziekten
carolien-bakker