Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Zorginformatieplatform

Zorg aanvragen met PlazaConnect

PlazaConnect is het digitale zorginformatieplatform van Eurocept Homecare. Via deze beveiligde online omgeving werken onze specialisten en voorschrijvers soepel samen om een optimale thuisbehandeling te verzorgen.

illustratie_eurocept-_plaza

Alle zorg geregeld onder één dak

PlazaConnect is een webbased platform dat gebruikt kan worden via elk device dat met het internet verbonden is en beschikt over een webbrowser. Alle functionaliteiten zijn te allen tijde voor elke voorschrijver online beschikbaar en behoeven geen aparte software.

Via PlazaConnect kunt u de volgende zaken aanvragen voor gespecialiseerde verpleging: verpleegkundige zorg, medicatie, medicijnbereidingen, kliniekzorg, medische voeding en medische technologieën. Daarnaast kunt u in PlazaConnect de geleverde zorg inzien en behandelresultaten verzamelen en analyseren.

  • De voordelen van PlazaConnect:

  • Alle benodigde zorg aanvragen onder één dak
  • Zorgverleners hoeven niet langer recepten te faxen of per post na te sturen
  • Vanaf één scherm patiënten aanmelden, recepten voorschrijven, zorg aanvragen en meer
  • Altijd op de hoogte door digitale alerts bij het ontvangen/aflopen van recepten, machtigingen en artsenverklaringen
  • Veilig digitaal inloggen via tweefactorauthenticatie

Inloggen bij PlazaConnect

Met zorginformatieplatform PlazaConnect monitort u ziekenhuisverplaatste zorg

U houdt de touwtjes
in handen, onze
slimme techniek
knoopt ze aan elkaar.

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatieplatform van Eurocept Homecare. Via PlazaConnect regelt u als voorschrijver alles wat nodig is om een optimale thuisbehandeling voor uw patiënt te verzorgen. U vraagt de zorg aan, wij voeren de zorg uit en ondertussen blijft u de regie houden over de behandeling.

Behandelingen aanvragen via PlazaConnect

Via PlazaConnect kunnen zorgverleners talloze thuisbehandelingen aanvragen voor uiteenlopende ziektebeelden. Lees hiernaast meer over de behandelingen die wij aanbieden.

Meer vragen over PlazzaConnect?

Neem contact op met Supportteam Plaza
eurocept_office_15_2023