Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Apotheek

Medicatie voor behandelingen thuis

Specialistische ziekenhuisverplaatste zorg kan niet worden uitgevoerd zonder de juiste medicatie. Daarom hebben wij Sanatheek: de landelijk werkende apotheek van Eurocept Homecare. Sanatheek is expert in medicatie voor thuisbehandelingen en levert medicijnen direct bij de patiënt thuis of op een andere gewenste locatie.

apotheek

Medicatie efficiënt en goed geregeld

Medicatie wordt vaak aangevraagd in combinatie met verpleegkundige zorg en medische technologie, zoals een infuuspomp. Sanatheek werkt nauw samen met de andere divisies van Eurocept Homecare om haar services goed en efficiënt aan te laten sluiten op de overige onderdelen van de thuisbehandeling. Zo bieden wij een totaalpakket zorg in de thuissituatie.

Sanatheek is HKZ-gecertificeerd en heeft contracten met alle reguliere zorgverzekeraars in Nederland. Door een landelijke dekking heeft de Sanatheek veel kennis van en ervaring ten aanzien van weesgeneesmiddelen voor zeldzame ziekten. De protocollen en de begeleiding die belangrijk zijn bij behandelingen worden vanaf één centraal punt opgevolgd.

Medicatie wordt na aanvraag meestal de volgende dag bezorgd, maar in geval van spoed kan de bestelling ook meteen geleverd worden. Bij iedere aanvraag zijn zorgverlener en patiënt dus verzekerd van hoge kwaliteit en goede service.

Informeer bij uw arts

De aanvraag voor een thuisbehandeling van Eurocept Homecare verloopt altijd via de arts. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u uw zorg graag thuis wil ontvangen.

Met zorginformatieplatform PlazaConnect monitort u ziekenhuisverplaatste zorg

U houdt de touwtjes
in handen, onze
slimme techniek
knoopt ze aan elkaar.

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatieplatform van Eurocept Homecare. Via PlazaConnect regelt u als voorschrijver alles wat nodig is om een optimale thuisbehandeling voor uw patiënt te verzorgen. U vraagt de zorg aan, wij voeren de zorg uit en ondertussen blijft u de regie houden over de behandeling.

Zorg en behandelingen

Eurocept Homecare is in brede zin gespecialiseerd in verpleegkundige zorg aan huis. Van oncologie tot dermatologie en van infectieziekten tot immuunziekten, wij brengen de zorg thuis. Lees hier meer over onze specialismen en behandelingen.

Meer vragen over onze apotheek?

Neem contact op met de Sanatheek
eurocept_office_06_2023