Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Gespecialiseerde verpleging

Ziekenhuiszorg, maar dan thuis

De divisie gespecialiseerde verpleging speelt een sleutelrol bij het verzorgen van specialistische ziekenhuiszorg bij de patiënt thuis. Het leveren van medicatie, medische voeding en technische hulpmiddelen is slechts één stap. Voor een adequate behandeling zijn hoogopgeleide verpleegkundigen bij de patiënt thuis onmisbaar.

Illustraties-_thuiszorg_infuus

Ziekenhuiszorg altijd dichtbij

Met een team van 200 verpleegkundigen verspreid over de gehele Benelux is er altijd een gespecialiseerd verpleegkundige in de buurt om de patiënt de tijd en aandacht te geven voor een optimale ziekenhuisbehandeling thuis. Op die manier brengen we gespecialiseerde verpleging voor bijna iedere aandoening dichtbij, en helpen we de zorg als geheel een stap verder.

Om zowel zorgverleners als patiënten te ontzorgen is Eurocept Homecare 24/7 bereikbaar via de vaste verpleegkundige, het noodnummer of PlazaConnect. Daarnaast zijn alle specialistisch verpleegkundigen BIG geregistreerd en ze volgen geregeld cursussen. Op deze manier garanderen wij de best mogelijke ziekenhuiszorg, gewoon bij de patiënt thuis.

Informeer bij uw arts

De aanvraag voor een thuisbehandeling van Eurocept Homecare verloopt altijd via de arts. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u uw zorg graag thuis wil ontvangen.

Met zorginformatieplatform PlazaConnect monitort u ziekenhuisverplaatste zorg

U houdt de touwtjes
in handen, onze
slimme techniek
knoopt ze aan elkaar.

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatieplatform van Eurocept Homecare. Via PlazaConnect regelt u als voorschrijver alles wat nodig is om een optimale thuisbehandeling voor uw patiënt te verzorgen. U vraagt de zorg aan, wij voeren de zorg uit en ondertussen blijft u de regie houden over de behandeling.

Meer vragen over gespecialiseerde verpleging?

Neem contact op met onze helpdesk voor wijkverpleging
eurocept_office_08_2023