Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Wijkverpleging

Verpleging en verzorging thuis

Eurocept Homecare levert thuiszorg in brede zin met de divisies gespecialiseerde verpleging, verpleging en persoonlijke verzorging. Onze verpleegkundige en verzorgende expertises zetten we in om iedere patiënt een passende zorgdienst aan te bieden.

Illustraties-_wondzorg

Passende thuiszorg voor iedere patiënt

Bij elke behandeling is de levering van medicatie, technische hulpmiddelen en medische voeding slechts één stap. Verpleging en verzorging thuis zijn onmisbaar om de beoogde behandeling optimaal uit te voeren. Eurocept Homecare kan op dit vlak in iedere wens voorzien: van gespecialiseerde verpleging tot alledaagse verzorging van de patiënt en alles daartussenin.

Patiënt en zorgverlener kunnen rekenen op zorg van hoge kwaliteit, doordat onze verpleegkundigen en verzorgenden hun kennis constant blijven ontwikkelen door cursussen. Daarnaast is Eurocept Homecare 24/7 bereikbaar via het noodnummer of PlazaConnect. Dat geldt ook voor ons regiokantoor thuiszorg in Capelle aan den IJssel. Er is geen wachtlijst, dus u kunt direct worden geholpen. Op die manier garanderen we de best mogelijke zorg altijd dichtbij.

Met zorginformatieplatform PlazaConnect monitort u ziekenhuisverplaatste zorg

U houdt de touwtjes
in handen, onze
slimme techniek
knoopt ze aan elkaar.

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatieplatform van Eurocept Homecare. Via PlazaConnect regelt u als voorschrijver alles wat nodig is om een optimale thuisbehandeling voor uw patiënt te verzorgen. U vraagt de zorg aan, wij voeren de zorg uit en ondertussen blijft u de regie houden over de behandeling.