Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Eurocept Homecare tekent contract met ONVZ/ASR

Voor 2024 is Eurocept Homecare wederom een gecontracteerde samenwerkingspartner van ONVZ/ASR, waardoor wij patiënten en voorschrijvers drink en sondevoedingszorg kunnen leveren. Daar zijn we blij mee!

Als u nu nog zorg krijgt via een andere leverancier willen wij het u zo eenvoudig mogelijk maken om de overstap te maken naar Eurocept Homecare.

Onderaan deze pagina kunt u toestemming geven voor de overdracht van uw gegevens. Wanneer u/uw patiënt dit formulier invult, geeft u/uw patiënt daarmee toestemming voor de overdracht van persoonsgegevens en machtigingen.

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met uw huidige leverancier voor een overdracht. Vervolgens nemen we contact op met u om ervoor te zorgen dat uw sondevoedingszorg gemakkelijk en snel voortgezet kan worden bij Eurocept Homecare.

eurocept_behandelingen_32_2023

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Overdracht formulier ONVZ/ASR

Vul hier uw gegevens in voor een akkoord voor overdracht

Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met de overdracht van mijn gegevens aan Eurocept Homecare. Hieronder valt; Uw dieetvoorschrift, uw indicatie voor sondevoeding en de naam van uw arts/diëtist.