Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Thuisdialyse mogelijk voor patiënten van VieCuri

Eurocept Homecare biedt dialysepatiënten van VieCuri de mogelijkheid om thuis te behandelen

Met ingang van 1 juli 2023 werkt VieCuri samen met Eurocept Homecare in de zorg voor hun thuisdialysepatiënten.

Aan het bestaan van Vitaal Thuisdialyse (een B.V. van VieCuri) is na 16 jaar een einde gekomen. Een impactvolle ontwikkeling voor de THD-patiënten die met Vitaal Thuisdialyse 3x per week, met ondersteuning van een dialyseverpleegkundige, hun behandeling thuis ontvingen. Zij zouden voor hun behandeling weer terug moeten naar het dialysecentrum.

Eurocept Homecare heeft hier een helpende en ontzorgende hand kunnen bieden door een samenwerking aan te gaan met VieCuri. De THD-patiënten kunnen nu onder dezelfde condities als voorheen hun THD-behandelingen continueren. Met dezelfde machine en met ondersteuning tijdens de gehele behandeling van een gekwalificeerde dialyseverpleegkundige.

Eurocept Homecare is met veel enthousiasme deze samenwerking aangegaan. Het is een mooi voorbeeld van hoe zorg verlenende partijen elkaar kunnen versterken en ondersteunen in het aanbieden van zorg met als doel: SAMEN ONTZORGEN!

eurocept_behandelingen_11_2023

Behandelingen en technieken

Eurocept Homecare behandelt nierziekten met dialyse. Patiënten kunnen ervoor kiezen om thuis of in een hub deze zorg te ontvangen. Lees hiernaast meer over deze behandelingen en de bijbehorende technieken.