Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Wij brengen de zorg een stap verder

Sinds de oprichting in 2001 is Eurocept Homecare uitgegroeid tot koploper in thuiszorg. Door ons uitgebreide netwerk van specialisten en onze constante innovatie in technieken en zorgconcepten zijn we een van de grootste aanbieders van thuiszorg en specialistische thuisbehandelingen in Nederland.

eurocept_office_09_2023

De zorg komt verder met ziekenhuiszorg dichtbij

De zorg staat voor een grote uitdaging: de zorgvraag neemt toe, terwijl ziekenhuizen kampen met tekorten. Er is behoefte aan innovatieve en patiëntgerichte oplossingen, maar die vereisen wel de juiste expertise en maatwerk. Eurocept Homecare speelt een toonaangevende rol bij het oplossen van de huidige vraagstukken in de branche. Door gebruik te maken van innovatieve technieken, slimme zorgconcepten en een groot team ervaren verpleegkundigen brengen wij de zorg naar de patiënt thuis.

Onze missie

Het is onze missie om de zorg dichtbij te brengen en daarmee de sector als geheel een stap verder te helpen. Daarbij streven we enerzijds naar een passende zorgoplossing voor iedere individuele patiënt, zodat de behandeling minder impact heeft op het dagelijks leven. Anderzijds ontzorgen we met onze thuisbehandelingen zorgverleners, zodat de druk op de eerstelijns- en tweedelijnszorg afneemt.

Onze aanpak

Wij lopen voorop in thuiszorg doordat we een farmaceutische groothandel, een openbare apotheek, een landelijk netwerk van verpleegkundigen en een op patiënten toegespitste logistieke service combineren. Bovendien zijn we leverancier van medische hulpmiddelen. Deze diensten voeren we uit in opdracht van onder andere medisch specialisten, ziekenhuizen, diëtisten, verpleegkundigen, patiënten, zorgverzekeraars en farmaceutische bedrijven.

Producten en diensten

Bij Eurocept Homecare regelen we de zorg van a tot z en volledig onder één dak. We leveren bijvoorbeeld niet alleen medische technologie, maar ook de bijbehorende verpleegkundige zorg en medicatie. Dat is wel zo efficiënt. Bekijk hieronder hoe we met onze producten en diensten een stap verder gaan in zorg dichtbij.

stroomschema_new

De kracht van de keten

Eurocept speelt een toonaangevende rol in het organiseren en leveren van zorg in de vertrouwde omgeving van de patiënt. Dat kunnen wij omdat we elke schakel in de keten in eigen beheer hebben. Van medicijnbereiding tot medische technologie en het toedienen van de medicatie. De spil in al deze processen is ons zorginformatieplatform PlazaConnect. Via PlazaConnect houdt de voorschrijver regie op de geleverde zorg en worden zowel de voorschrijver als de patiënt op de hoogte gehouden van de geleverde zorg.

* De in-house dienstverlening van Eurocept Homecare kan ook vervangen worden door een andere zorgaanbieder afhankelijk van de wensen en lopende contracten. Ook deze zorg kan georganiseerd en gemonitord worden via PlazaConnect.

Met zorginformatieplatform PlazaConnect monitort u ziekenhuisverplaatste zorg

U houdt de touwtjes
in handen, onze
slimme techniek
knoopt ze aan elkaar.

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatieplatform van Eurocept Homecare. Via PlazaConnect regelt u als voorschrijver alles wat nodig is om een optimale thuisbehandeling voor uw patiënt te verzorgen. U vraagt de zorg aan, wij voeren de zorg uit en ondertussen blijft u de regie houden over de behandeling.

De service van Eurocept Homecare is een enorm positieve bijdrage voor onze kliniek! Ik ben zo blij met de samenwerking en ik ben erg te spreken over het gemak waarmee ik online via PlazaConnect een aanvraag kan doen voor zowel zorg, medicatie als infuuspomp.

Renée ter Horst

Link2Care Clinics

Onze mensen

carolien-bakker

Carolien

Zorgmanager metabole ziekten
saskia

Saskia

Zorgmanager oncologie
pascal

Pascal

BU-manager medical devices
Vincent1

Vincent

Zorgmanager cardiologie
suzanne

Suzanne

Zorgmanager cardiologie
denise

Denise

Zorgmanager immunologie & neurologie
nathalie

Nathalie

Zorgsectormanager medische voeding

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid hebben voor ons de hoogste prioriteit. We werken daarom volgens gestandaardiseerde protocollen. Ons personeel wordt regelmatig getraind in procedures en het veilig omgaan met medische apparatuur, medicatie en andere gezondheid gerelateerde aspecten. Brancheorganisaties, consumenten, zorgaanbieders en zorgverzekeraars stellen aanvullende eisen. Daarom wordt onze werkwijze regelmatig getest door externe partijen. 

Bij Eurocept Homecare hebben we ervoor gekozen om het kwaliteitsbeleid uit te voeren met behulp van de norm ISO 9001. We zijn trots op de erkenning die we hebben ontvangen door middel van diverse certificaten. Hiernaast ziet u een aantal van onze certificeringen. 

download
dekra-9001
dekra-seal
dekra-27001-7510
gdp
semh

Ook ZorgFront bv, ons regiokantoor wijkverpleging, is gecertificeerd en aangesloten bij relevante brancheorganisaties.

download
download-1
download
download-2
download

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met onze helpdesk
eurocept_office_08_2023