Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Wondzorg in onze kliniek wordt ingezet bij complexe wonden of wonden die slecht genezen. Met verschillende therapieën, zoals hyperbare zuurstoftherapie en compressietherapie, kunnen we de wond sluiten en laten genezen.

dvkwondzorgmedew_patient

Wondzorg in onze kliniek

Patiënten die te maken hebben met een diabetische voet, huidinfecties, een gecompliceerde open wond of decubitus kunnen baat hebben bij onze wondzorg. We bieden verschillende therapieën aan, waaronder compressietherapie, hyperbare zuurstoftherapie, madentherapie, negatieve druktherapie, offloading en scherp debridement.

Een behandeling bij Eurocept Clinics wordt aangevraagd door de zorgverlener. Daarna vindt een intakegesprek plaats met een kliniekarts en wondconsulent om eventuele onderzoeken in te plannen en een optimaal behandelplan samen te stellen. 

Direct verwijzen  Brochure Wondzorg

  • Voordelen van deze behandeling:

  • 79% van de wonden geneest
  • Behandeling bij zeer gespecialiseerde kliniek
  • Zorgverlener behoudt controle over de behandeling

Informeer bij uw verwijzer

De aanvraag voor een behandeling bij Eurocept Clinics verloopt altijd via een verwijzer. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u geïnteresseerd bent in deze zorg.

Relevante therapieën

Wondzorg wordt onder andere ingezet bij diabetische voet, huidinfecties, een gecompliceerde open wond of decubitus. Lees hiernaast meer over onze therapieën.

Altijd inzicht in uw behandelingen

Bent u patiënt en bent u gestart met een behandeling bij Eurocept Clinics? Via Mijn Portaal heeft u inzicht in de status van uw behandeling en gegevens.

illustratie_eurocept-_plaza

Producten en diensten van Eurocept Homecare

Bij Eurocept Homecare regelen we de zorg van a tot z en volledig onder één dak. We leveren bijvoorbeeld niet alleen medische technologie, maar ook de bijbehorende verpleegkundige zorg en medicatie. Dat is wel zo efficiënt. Bekijk hieronder hoe we met onze producten en diensten een stap verder gaan in zorg dichtbij.

Beschikbaarheid van deze behandeling

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met ons servicebureau
eurocept_office_08_2023