Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Medische technologie

Apparatuur bij de patiënt thuis

Om het ziekenhuis werkelijk bij de patiënt thuis te brengen, is de levering van hoogwaardige medische apparatuur absoluut essentieel. De divisie medische technologie stelt deze apparatuur beschikbaar, zodat ziekenhuisverplaatste zorg als totaalpakket mogelijk is.

medische-technologie

Medische technologie voor een passende behandeling

Eurocept Homecare levert onder andere machines voor thuisdialyse, lichttherapie, verneveltherapie, infuustherapie en sondevoeding. Zo kan bijna elke ziekenhuisbehandeling adequaat thuis uitgevoerd worden. In sommige gevallen helpt een verpleegkundige daarbij, in andere gevallen gaat de patiënt zelf met de apparatuur aan de slag. 

We leveren uitsluitend de beste apparatuur en we zetten ons voortdurend in om onze technieken te innoveren. Bovendien is Eurocept Homecare exclusief leverancier van diverse merken en typen medische apparatuur, waardoor we een aantal unieke thuisbehandelingen kunnen aanbieden. Op deze manier garanderen wij passende ziekenhuisverplaatste zorg voor zo veel mogelijk patiënten.

Informeer bij uw arts

De aanvraag voor een thuisbehandeling van Eurocept Homecare verloopt altijd via de arts. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u uw zorg graag thuis wil ontvangen.

Met zorginformatieplatform PlazaConnect monitort u ziekenhuisverplaatste zorg

U houdt de touwtjes
in handen, onze
slimme techniek
knoopt ze aan elkaar.

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatieplatform van Eurocept Homecare. Via PlazaConnect regelt u als voorschrijver alles wat nodig is om een optimale thuisbehandeling voor uw patiënt te verzorgen. U vraagt de zorg aan, wij voeren de zorg uit en ondertussen blijft u de regie houden over de behandeling.

Behandelingen met medische technologie

Voor behandelingen met infuuszorg, injecties, lichttherapie, dialyse en medische voeding levert Eurocept Homecare medische technologie. Lees hiernaast meer over deze behandelingen en de bijbehorende technieken.

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met het team ziekenhuisverplaatste zorg
eurocept_office_12_2023