Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Thuiszorg aanvragen

Bent u geïnteresseerd in de thuiszorgdiensten van Eurocept Homecare? U kunt onze thuiszorg op verschillende manieren aanvragen. Geef hieronder aan of u patiënt of voorschrijver bent en kies vervolgens de aanvraagmethode die voor uw situatie van toepassing is.

Specialistische thuisbehandeling aanvragen?

De aanvraag voor een thuisbehandeling van Eurocept Homecare verloopt altijd via de zorgverlener. Informeer daarom bij uw zorgverlener naar de mogelijkheden als u uw behandeling graag thuis wil ontvangen. 

Bent u benieuwd voor welke ziektebeelden wij een thuisbehandeling aanbieden? Of wilt u meer informatie over onze behandelmethoden? Klik op 'Meer informatie'.

Meer informatie

Verpleging of persoonlijke verzorging aanvragen?

Wilt u verpleging of persoonlijke verzorging aanvragen? Dat kunt u wel zelf doen. Vul het formulier in en wij verwerken uw aanvraag zo snel mogelijk.

Heeft u interesse, maar wilt u eerst meer informatie? Klik hieronder om meer te weten te komen over verpleging of persoonlijke verzorging.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hulp nodig bij het aanvragen?

Neem contact op met onze helpdesk
eurocept_office_08_2023

Thuisbehandeling aanvragen via PlazaConnect?

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatieplatform van Eurocept Homecare. Via PlazaConnect regelt u als voorschrijver alles wat nodig is om een optimale thuisbehandeling voor uw patiënt te verzorgen. U vraagt de zorg aan, wij voeren de zorg uit en ondertussen blijft u de regie houden over de behandeling.

Wijkverpleging of persoonlijke verzorging aanvragen?

Wilt u wijkverpleging of persoonlijke verzorging aanvragen voor uw patiënt? Dat kunt u direct doen via dit formulier. Vul de gegevens in en wij verwerken uw aanvraag zo snel mogelijk.

Heeft u interesse, maar wilt u eerst meer informatie? Klik hieronder om meer te weten te komen over wijkverpleging of persoonlijke verzorging.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Patiëntgegevens

Hulp nodig bij het aanvragen?

Neem contact op met onze helpdesk
eurocept_office_08_2023