Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Verpleging

Verpleegkundige zorg altijd dichtbij

De divisie verpleging wordt ingezet voor diverse behandelingen thuis, zoals wondverzorging, katheterisatie, sondevoeding, nierdialyse of het geven van medicatie of injecties. Verpleging is naast de levering van medicatie, technische hulpmiddelen en medische voeding een onmisbare schakel om thuisbehandelingen mogelijk te maken.

Illustraties-_verpleegster

Verpleging thuis makkelijk geregeld

Iedere patiënt die te maken heeft met de hierboven genoemde behandelingen heeft recht op verpleging. Vaak worden patiënten doorverwezen door de huisarts, maar dat hoeft niet. De patiënt zelf kan een aanvraag doen bij Eurocept Homecare, waarna onze verpleegkundige langskomt om de zorgvraag met de patiënt te bespreken. Naar aanleiding van deze eerste ontmoeting stellen we een zorgplan op en kan de thuisbehandeling beginnen.

Wij bieden verpleging aan in diverse postcodegebieden in Nederland. Kijk op de kaart hieronder of Eurocept Homecare verpleging aanbiedt in uw regio. Tevens wordt de verpleging vergoed door de zorgverzekeraar en geldt er geen eigen risico voor.

Verpleging aanvragen

Verpleging is beschikbaar in deze postcodegebieden:

Rotterdam – Oost: 3059, 3064 tot en met 3069, 3031, 3034, 3062 tot en met 3063.
Amsterdam West: 1053, 1055, 1062 tot en met 1069.

Meer vragen over verpleegkundige zorg?
Neem contact op via de contactpagina