Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Persoonlijke verzorging

Hulp bij dagelijkse zorghandelingen

Eurocept Homecare streeft naar een zo compleet mogelijk aanbod thuiszorg in heel Nederland. Naast onze verpleegkundige disciplines en de levering van medicatie, technische hulpmiddelen en medische voeding bieden we persoonlijke verzorging aan om de volledige verzorging van patiënten thuis te faciliteren.

Illustraties-_thuiszorg

Dagelijks hulp dichtbij

Hulp bij de persoonlijke verzorging bestaat uit ondersteuning bij dagelijks terugkerende zorghandelingen. Voorbeelden hiervan zijn douchen, aankleden, scheren, eten en drinken, het aanbrengen van prothesen, toiletgang, en het verrichten van oefeningen. Bij veel patiënten is dit essentiële hulp als aanvulling op verpleegkundige zorg.

Patiënten die moeite hebben met dagelijkse verzorgende handelingen kunnen recht hebben op onze hulp bij persoonlijke verzorging. Vaak worden patiënten doorverwezen door de huisarts, maar dit hoeft niet. Kijk op de kaart hieronder of Eurocept Homecare persoonlijke verzorging aanbiedt in uw regio en vraag deze zorgdienst direct aan.

Persoonlijke verzorging aanvragen

Wijkverpleging is beschikbaar in deze regio's:

Rotterdam – Oost: 3059, 3064 tot en met 3069, 3031, 3034, 3062 tot en met 3063.
Amsterdam West: 1053, 1055, 1062 tot en met 1069.

Meer vragen over persoonlijke verzorging?

Neem contact op met onze helpdesk voor wijkverpleging
eurocept_office_08_2023