Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Webshop medische voeding

In onze webshop bestelt u eenvoudig uw medische voeding. Het kan erg onwennig zijn om medische voeding zelf online te bestellen in plaats van telefonisch. In de video hiernaast nemen we u mee in het bestelproces in de webshop.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmelden voor de webshop?

Vul onderstaand formulier in en krijg toegang tot onze webshop. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Ik kan niet inloggen, wat nu?

Wij doen ons uiterste best om voor alle cliënten een account aan te maken maar om problemen te voorkomen verloopt dit proces in fases. Daarom kan het zijn dat u nog geen toegang heeft tot de webshop. Hieronder vertellen we wat de redenen kunnen zijn:

Uw e-mailadres is niet bekend

Als cliënt wordt u via de mail op de hoogte gehouden wanneer u gebruik kunt maken van de webshop. Het is mogelijk dat uw voorschrijver geen e-mailadres van u heeft ontvangen of deze bij ons bekend heeft gemaakt.

Vul dan bovenstaand formulier in, en wij nemen contact met u. 

U heeft geen lopende machtiging

Het kan zijn dat u net een bestelling heeft geplaatst of momenteel geen lopende machtiging heeft. Ook dit kan een reden zijn waarom u niet kunt inloggen bij de webshop. 

Zodra uw voorschrijver een nieuwe machtiging heeft ingevuld krijgt u een melding via de mail en kunt u online uw bestelling plaatsen.

U maakt gebruik van sondevoeding

Sondevoeding is helaas (nog) niet via de webshop te bestellen. Om deze reden is er geen account voor u aangemaakt bij de webshop.

Mochten we dit in de toekomst toevoegen aan de webshop dan stellen wij u hiervan op de hoogte.

Heeft u nog meer vragen over onze webshop?

Neem contact op met Nathalie, zorgsectormanager medische voeding
nathalie