Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Medische voeding

Medische voeding eenvoudig geregeld

Eurocept Homecare behandelt vaak patiënten die vanwege hun aandoening medische voeding nodig hebben. Het is dan handig als die voeding op dezelfde plek geregeld kan worden als de verpleegkundige zorg, de medicijnen en de eventuele technische hulpmiddelen. De divisie medische voeding maakt dit mogelijk.

medische-voeding

Medische voeding voor iedere patiënt

Eurocept Homecare levert onder andere drink- en dieetpreparaten, zuigelingenvoeding, sondevoeding en parenterale voeding (TPV). Indien nodig helpt een verpleegkundige met de toediening, net zoals de verpleegkundige de verdere behandeling van de patiënt kan verzorgen. Zo is medische voeding ingebed in ons totaalaanbod ziekenhuisverplaatste zorg.

In ons zeer grote assortiment drink- en dieetvoeding zit een passend product voor iedere patiënt. Bovendien zijn wij exclusief leverancier van Delical en Cambrooke. Alle voedingsproducten leveren we 6 dagen per week kosteloos aan huis of op een andere gewenste plek, zodat de patiënt nooit zonder hoeft te zitten.

Informeer bij uw arts

De aanvraag voor een thuisbehandeling van Eurocept Homecare verloopt altijd via de arts. Informeer daarom bij uw behandelaar naar de mogelijkheden als u uw zorg graag thuis wil ontvangen.

Met zorginformatieplatform PlazaConnect monitort u ziekenhuisverplaatste zorg

U houdt de touwtjes
in handen, onze
slimme techniek
knoopt ze aan elkaar.

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatieplatform van Eurocept Homecare. Via PlazaConnect regelt u als voorschrijver alles wat nodig is om een optimale thuisbehandeling voor uw patiënt te verzorgen. U vraagt de zorg aan, wij voeren de zorg uit en ondertussen blijft u de regie houden over de behandeling.

Meer informatie over onze zorg?

Neem contact op met Nathalie, zorgsectormanager medische voeding
nathalie