Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Zorg en behandelingen

Eurocept Homecare kan voor veel verschillende ziektebeelden behandelingen verzorgen in de thuissituatie. Zowel patiënten als zorgverleners profiteren van onze ervaring, onze logistieke service en onze innovatieve technieken op het gebied van cardiologie, oncologie, nierziekten, neurologie, infectieziekten en meer.

eurocept_behandelingen_14_2023

Voor elke aandoening een passende thuisbehandeling

Door onze brede specialisatie kan Eurocept Homecare voor bijna iedere aandoening een passende thuisbehandeling regelen. Met alle benodigde technieken en medicijnen staat ons verpleegkundig team klaar om een optimale behandeling met de zorgverlener af te stemmen. Deze flexibele, patiëntgerichte aanpak is vaak prettig voor de patiënt en handig voor de zorgverlener. 

  • Waarom Eurocept Homecare?

  • Landelijk netwerk van verpleegkundigen
  • Patiëntgerichte zorg door behandeling in vertrouwde omgeving
  • Jarenlange ervaring met medicatietoediening
  • Hoogwaardige zorg waarbij zorgverlener regie behoudt
  • Exclusieve rechten op technologie met minder impact voor de patiënt

Zorg en behandelingen

Laad meer

Met zorginformatieplatform PlazaConnect monitort u ziekenhuisverplaatste zorg

U houdt de touwtjes
in handen, onze
slimme techniek
knoopt ze aan elkaar.

PlazaConnect is het beveiligde digitale zorginformatieplatform van Eurocept Homecare. Via PlazaConnect regelt u als voorschrijver alles wat nodig is om een optimale thuisbehandeling voor uw patiënt te verzorgen. U vraagt de zorg aan, wij voeren de zorg uit en ondertussen blijft u de regie houden over de behandeling.

Meer weten over onze zorg en behandelingen?

Neem contact op met het team ziekenhuisverplaatste zorg
eurocept_office_12_2023